Uber повернув роботизовані автомобілі в Сан-Франциско, але без режиму самокерування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber повернув роботизовані автомобілі в Сан-Франциско, але без режиму самокерування

Технології&Авто
307
Сервіс замовлення таксі Uber вирішив повернути свої роботизовані автомобілі Ford Fusion в Сан-Франциско, але тепер вони будуть використовуватися тільки в ручному режимі.
Автомобілі сервісу Uber, які привертають увагу своїм футуристичним виглядом, знову з’явилися на вулицях Сан-Франциско в середу, через місяць після того, як Департамент транспортних засобів Каліфорнії (DMV) скасував реєстрацію самокерованих автомобілів компанії через відсутність належним чином оформленого дозволу на їх використання.
Автомобілі Ford Fusion, які раніше використовувалися в Піттсбурзі в пілотному проекті, будуть переміщатися в Сан-Франциско з відключеним режимом автономного водіння. Uber зазначив у заяві, що автомобілі будуть використовуватися тільки для картографічних цілей і управлятимуть в ручному режимі.
Автомобілі Ford Fusion компанії Uber з’явилися в Сан-Франциско минулого літа і використовувалися для уточнення карти міста напередодні запуску пілотного проекту з доставки пасажирів з допомогою роботизованих таксі. Однак після заборони DMV всі роботи над деталізацією плану міста були припинені.
Департамент транспортних засобів Каліфорнії заявив, що сприяв Uber у відновленні реєстрації п’яти її автомобілів за умови, що ті будуть використовуватися тільки для картографічних потреб.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас