Киянам пропонують реструктуризацію боргів за житлово-комунальні послуги на 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам пропонують реструктуризацію боргів за житлово-комунальні послуги на 5 років

Кредит&Депозит
1055
Комунальний концерн “Центр комунального сервісу” (ЦКС, Київ) пропонує жителям столиці механізм реструктуризації заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг на термін до п’яти років без сплати першого внеску.
Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) в п’ятницю, з 1 лютого по 31 березня 2017 роки кияни можуть укласти відповідні договори про реструктуризацію заборгованості за житлово-комунальні послуги в ЦКС.
Для укладення договору особам необхідно звернутися із заявою до бухгалтера з нарахувань, який проводить прийом в житлово-експлуатаційній організації, яка обслуговує їх.
Згідно з повідомленням, до заяви необхідно додати копію паспорта власника або співвласника квартири, копію ідентифікаційного коду, копію правовстановлюючих документів на квартиру.
КМДА нагадує, що з 1 серпня 2016 року запроваджено спрощену процедуру подачі заяви на укладення договору реструктуризації заборгованості за житлово-комунальні послуги.
Так, заяву на укладення договору може бути подано в паперовому вигляді через ящики, розміщені в сервісних центрах, а також в електронному вигляді через сайт cks.kiev.ua.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас