Apple Watch обзаведеться спеціальним режимом для кінотеатрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch обзаведеться спеціальним режимом для кінотеатрів

Технології&Авто
338
З виходом оновлення watchOS 3.2 «розумний» годинник Apple Watch обзаведеться так званим театральним режимом (Theater Mode).
Згідно з посібником компанії для розробників, цей режим дозволяє користувачам з легкістю відключати на пристрої звук і деактивувати функцію включення екрану при піднятті вгору зап’ястя. Таким чином, режим ідеально підійде для тих, хто не хоче турбувати глядачів в кінотеатрі сторонніми звуками і світловим екраном годинника. При цьому тактильні повідомлення при включенні театрального режиму залишаються активними – переглядати їх можна, використовуючи кнопку «додому» або натискаючи на екран під час отримання повідомлення.
У watchOS 3.2 також додадуть набір засобів для розробників SiriKit, який працює так само, як і на iPhone. Автори додатків для «розумного» годинника зможуть робити так, щоб до служб в їхніх програмах можна було отримувати доступ через голосового помічника. Як приклад тут можна навести виклик таксі через Uber або надсилання повідомлення через WhatsApp. Тепер все це можна буде робити безпосередньо через Apple Watch.
Поки невідомо, коли watchOS 3.2 стане доступна розробникам, а також у вигляді бета чи фінальної версії. Нагадаємо, що остання версія спеціальної операційної системи для «розумного» годинника Apple, 3.1.3, вийшла на початку тижня і виправила кілька незначних недоліків системи безпеки пристрою.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас