Дозвіл на експорт молочної продукції в ЄС отримали 14 українських компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дозвіл на експорт молочної продукції в ЄС отримали 14 українських компаній

Аграрний ринок
676
Дозвіл поставляти свою молочну продукцію на європейський ринок мають 14 українських підприємств, повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства з посиланням на главу відомства Тараса Кутового.
«Вже 14 українських виробників молочної продукції отримали дозвіл на експорт своєї продукції на ринок ЄС. Отримання європейських сертифікатів якості підтвердило відповідність української молочної продукції міжнародним нормам і стандартам, завдяки чому нам вдалося увійти на ринок ЄС і тим самим розширити експортний потенціал українського агросектору», – наводяться в повідомленні слова міністра.
«Робота щодо відповідності української продукції європейським показникам якості та безпеки ведеться на постійній основі і включає в себе заходи, спрямовані на недопущення в обіг небезпечної продукції як для експорту, так і для внутрішньодержавного обігу», – цитує Кутового прес-служба.
В кінці грудня 2015 року Єврокомісія надала першим 10 українським виробникам молочної продукції доступ на ринок ЄС. Рішення набрало чинності з 10 січня 2016 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас