Через установи Ощадбанку в м. Києві проходить близько 70% комунальних та інших платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через установи Ощадбанку в м. Києві проходить близько 70% комунальних та інших платежів

Кредит&Депозит
541
За повідомленням заступника голови правління ВАТ “Ощадбанк” – начальника Головного управління по м. Києву та Київській області Анатолія Гулея, установи банку цього управління займають лідируюче місце серед банківських та інших фінансових установ м. Києва з приймання платежів від фізичних осіб. Ними укладено понад 7 тисяч договорів з підприємствами різних форм власності, організаціями та установами на приймання коштів від фізичних осіб в оплату комунальних та інших платежів, сплату штрафів, податків та зборів до бюджету, страхових, членських та благодійних внесків.
Лише за перше півріччя 2003 року сума комунальних та інших платежів, прийнятих та перерахованих на рахунок Міського інформаційно-обчислювального центру Київської міської державної адміністрації, досягла майже 283 млн. гривень, що становить 67,3 % загальної суми таких платежів у м. Києві. Загальна сума прийнятих установами Головного управління платежів на користь клієнтів за цей період склала близько 775 млн. гривень.
Крім послуг з приймання різних видів платежів, установи Ощадбанку м. Києва та Київської області здійснюють виплату заробітної плати, стипендії, пенсії, соціальної допомоги, приймають торговельну виручку, надають послуги з інкасації та перевезення цінностей. Серед клієнтів Головного управління такі відомі підприємства, як ЗАТ “ОБОЛОНЬ”, ВАТ “УНІТЕЛ”, ЗАТ “UTEL”, ТОВ “ГОЛДЕН ТЕЛЕКОМ” та “Ай Пі ТЕЛЕКОМ”.
Власна служба інкасації Ощадбанку ефективно працює в усіх адміністративних районах Київського регіону. Вона матеріально і технічно забезпечена, укомплектована досвідченими фахівцями, які пройшли спеціальну підготовку. Саме ці чинники визначають високий рівень обслуговування клієнтів та постійно зростаючий попит на цю послугу, підкреслив Анатолій Гулей.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас