Кабмін продовжить програму «теплих кредитів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін продовжить програму «теплих кредитів»

Казна та Політика
900
Кабмін продовжить програму «теплих кредитів»
Урядовий комітет з питань європейської, євроатлантичної інтеграції, міжнародного співробітництва та регіонального розвитку на засіданні схвалив проект постанови Кабінету міністрів про продовження в 2017 році програми безповоротної фінансової допомоги населенню та ОСББ на утеплення житла.
«Програма фінансової допомоги на впровадження енергоефективних заходів надзвичайно затребувана населенням і ОСББ. Це доводять і зростаючий попит, який ми фіксували протягом 2 років, і численні запити громадян, які очікують її продовження в цьому році», – повідомив глава Держенергоефективності Сергій Савчук, повідомляє прес-служба комітету в п’ятницю.
За його словами, понад 200 тис. сімей, які стали учасниками програми, змогли вжити енергоефективних заходів і вже значно менше платять за комунальні послуги.
«Продовження програми є невідкладним, щоб ще сотні тисяч громадян в цьому році змогли отримати безповоротну фінансову допомогу від уряду на утеплення житла. Найближчим часом проект постанови повинен бути розглянутий на засіданні уряду», – зазначив Савчук.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас