Компанії російських олігархів повернули спецдозволи на користування надрами в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанії російських олігархів повернули спецдозволи на користування надрами в Україні

Фондовий ринок
1194
Державна служба геології та надр відновила дію двох спеціальних дозволів на користування надрами компанії «ЄВРАЗ Суха Балка».
Відновити дію спеціальних дозволів на користування надрами №592 від 5 серпня 1996 і №599 від 6 серпня 1996, наданих компанії «ЄВРАЗ Суха Балка», – сказано в документі. Зазначається, що дію спецдозволів відновлено у зв’язку з усуненням компанією всіх порушень. Як повідомлялося, дію виданих компанії “ЄВРАЗ Суха Балка” спецдозволів на користування надрами було припинено у вересні 2016 року.
«Гірничо-збагачувальний комбінат «ЄВРАЗ Суха Балка» (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.) спеціалізується на видобутку та виробництві товарної залізної руди, контролюється гірничо-металургійною групою ЄВРАЗ (Росія). ЄВРАЗ є вертикально інтегрованою металургійною і гірничодобувною компанією, а також виробником ванадію з активами в Росії, Україні, США, Канаді, Чехії, Італії і Південній Африці. Йому належать три українські коксохімічні підприємства – коксохімічний завод «ЄВРАЗ Южкокс», «ЄВРАЗ ДМЗ», а також гірничо-збагачувальний комбінат «Євраз Суха Балка».
Основними акціонерами Компанії є Роман Абрамович (більше 30% акцій), Олександр Абрамов (більше 21%) і Олександр Фролов (більше 10%).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас