ФГВФО продає кредит, забезпечений паркінгом в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продає кредит, забезпечений паркінгом в Києві

Кредит&Депозит
637
Фонд гарантування вкладів фізосіб запрошує ринок визначити ціну прав вимоги за кредитами будівельної компанії, в забезпечення яких переданий підземний паркінг в центрі столиці.
“В рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої ​​вартості активів, які перебувають на балансі ПАТ «Банк Форум»”, – йдеться в повідомленні.
На продаж планується виставити права вимоги за трьома кредитами юридичної особи, загальна заборгованість за якими станом на початок листопада минулого року склала 474,83 млн грн.
Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері будівництва і входить до складу однієї з найбільших промислово-інвестиційних груп України. Підприємства холдингу інвестують в об’єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, банківського сектору, сільського господарства, суднобудування і нерухомості.
В забезпечення за договорами передано нерухоме майно, загальною площею 25 363,7 м2. Зокрема, в заставі банку комерційний підземний паркінг (більше 24,2 тис. м2) в центрі столиці (вул. Велика Васильківська, станція метро Олімпійська).
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас