Wizz Air запускає рейси зі Львова до Вроцлава — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air запускає рейси зі Львова до Вроцлава

Фондовий ринок
674
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air відновлює діяльність у міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького та з квітня 2017 року запускає рейси зі Львова до Вроцлава (Польща), повідомив корпоративний директор Wizz Air Оуен Джонс.
“Ми офіційно повідомляємо, що починаємо діяльність в нашому другому аеропорту в Україні – у Львові, і, починаючи з квітня 2017 року, запускаємо новий маршрут зі Львова до Вроцлава”, – сказав О.Джонс на прес-конференції в Києві в середу.
Він уточнив, що авіарейси зі Львова до Вроцлава компанією Wizz Air будуть виконуватися по вівторках і суботах, перші квитки вже з’явилися в продажу на веб-сайті компанії. Ціни на квитки починаються від 619 грн.
“Наші клієнти отримають переваги не тільки подорожуючи зі Львова до Вроцлава, але вони також зможуть скористатися дев’ятьма іншими напрямами, наданими Wizz Air у Вроцлаві”, – додав О.Джонс.
Корпоративний директор Wizz Air також зазначив, що в найближчому майбутньому компанія не планує відновлення операційної діяльності через свою “дочку” “Візз Ейр Україна, а буде продовжувати працювати і розвивати базу через Wizz Air Hungary.
О.Джонс також повідомив, що компанія поки не планує відновлювати діяльність в інших аеропортах України.
За його даними, зараз Wizz Air в Україні пропонує перельоти за 17 маршрутами у вісім країн. Останніми введеними напрямками компанії стали рейси з міжнародного аеропорту “Київ” (Жуляни) до Варшави (Польща), Нюрнберга (Німеччина) і Копенгагена (Данія).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас