Шалений попит: Prozorro підписала контракти на тестування понад 50 торгових майданчиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шалений попит: Prozorro підписала контракти на тестування понад 50 торгових майданчиків

Казна та Політика
1533
Система Prozorro.Продажі уклала контракти з більш ніж 50 електронними торговими майданчиками на їх тестування перед підключенням до системи продажу майна неплатоспроможних банків.
Про це повідомив проектний менеджер Prozorro Олексій Соболєв на своїй сторінці в Facebook.
«Відверто кажучи, попит шалений, перевищив всі наші очікування. Загалом вже підписано понад 50 контрактів на доступ до тестування», – написав він.
 За словами Соболєва, всі майданчики, які працювали в системі Prozorro.Продажі в 2016 році (11 штук), вже пройшли всі необхідні тести, а ще 25 майданчиків проходять тестування в порядку живої черги.
Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення про використання з 1 січня 2017 року системи Prozorro.Продажі, побудованої за принципом однойменної системи державних закупівель, для реалізації всіх активів неплатоспроможних банків, які знаходяться в розпорядженні фонду.
Балансова вартість активів неплатоспроможних банків в управлінні Фонду гарантування вкладів становить близько 440 млрд грн. Фонд планує виручити в результаті управління активами цих банків в поточному році 7,5 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас