Клієнти Діамантбанку обрали подарунки на свій смак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти Діамантбанку обрали подарунки на свій смак

Фондовий ринок
26
Акція Діамантбанку «Подарунки на твій смак» для власників карток Mastercard знайшла своїх переможців. Протягом трьох місяців ними стали 300 клієнтів банку. У фіналі ще троє щасливців отримали планшети.
Для участі в акції достатньо було зареєструватися та кожного місяця здійснювати від 10 платежів карткою Mastercard від Діамантбанку на будь-яку суму. Щомісяця банк розігрував серед учасників сертифікати на 500 гривень у WOG, Сільпо, Watson’s або Rozetka. При цьому бажаний подарунок переможці обирали самостійно за допомогою спеціального коду, надісланого в SMS-повідомленні.
Нагадаємо, в Діамантбанку діє програма безкоштовного підвищення класу платіжної картки «Статус на знак подяки» клієнтам, які активно розраховуються карткою у торгово-сервісній мережі. Підставою є розмір щомісячного торгівельного обороту за карткою протягом шести попередніх місяців. Отримати більше інформації про програму, ознайомитися з повним переліком карток, їхніми перевагами, а також зробити замовлення можна на сайті банку або за телефоном 0 800 308 303.
За матеріалами:
Діамантбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас