Седани, які впевнено себе почувають на зимових дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Седани, які впевнено себе почувають на зимових дорогах

Технології&Авто
2156
Не секрет, що в Україні одним із ключових параметрів автомобіля є дорожній просвіт. Тому в нашій країні так популярні кросовери: через яму перебратися, подолати бордюр, і чого гріха таїти, пробратися по нечищених дорогах.
Однак, мало хто знає, що крім паркетників в Україні представлені седани, які не поступаються SUV своїм кліренсом. Більше того, вибір є в різних цінових категоріях – від дуже доступних до преміальних.
Volvo S60 Cross Country
Безумовний лідер по кліренсу – з преміального сегменту. Volvo S60 CC піднятий над землею на цілих 20,1 см. Такого показника немає у жодного седана і/або компактного кросовера на нашому ринку. А якщо взяти до уваги, що він ще й повнопривідний…
Peugeot 408
«Срібло» у рейтингу по кліренсу поділяють Peugeot 408 і Citroen C4. Обидва підносяться на 17,8 см. Щоправда, за однієї умови – якщо встановлено опціональні 17-дюймові колеса. І це виключно наша історія. На інших ринках автомобілі не задерті, а підвіска не посилена.
Citroen C4
За великим рахунком, 408, C4 – близнюки, які просто по-різному виглядають. Ціни у них теж порівнянні. Якби не фінансовий фактор, нашим покупцям французькі седани були б привабливими. Додати повний привід – і можна сміливо продавати з модною «позашляховою» приставкою.
Datsun on-DO
Назвати цей автомобіль «японцем» язик не повертається. Седан on-DO є не що інше, як перелицьована «Лада Гранта» з шильдиком Datsun. Як не дивно, кліренс – одна з небагатьох переваг клона. На відміну від продукції АвтоВАЗу, у on-DO дорожній просвіт складає цілих 17,4 см.
Skoda Rapid
На нашому ринку седан B-класу від «Шкоди» підняли до 17 см. Вище, ніж у всіх конкурентів. Та й коштує він не дуже дорого в порівнянні з однокласниками. Природно, в «голому» вигляді. Але по співвідношенню ціна-якість Rapid залишається одним з кращих варіантів в своєму сегменті в нашій країні.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас