"Київенерго" просить не платити їм за платіжками ГІОЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" просить не платити їм за платіжками ГІОЦ

Особисті фінанси
2447
Столична енергокомпанія АЕК ПАТ “Київенерго” просить своїх клієнтів не розраховуватися з компанією через платіжки КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” (ГІОЦ).
“У зв’язку з поширенням ГІОЦ нового формату платіжки, єдиної для всіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів, що оплата послуг “Київенерго”, як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами “Київенерго”, сформованими системою енергокомпанії … Просимо не оплачувати послуги з тепло- і електропостачання в січні за платіжками ГІОЦ, оскільки не можемо гарантувати надходження коштів за спожиті послуги”, – йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
У свою чергу генеральний директор “Укрпошти” розкритикував дії ГІОЦ. “ГІОЦ без дозволу включив “Київенерго” в свої платіжки, а нам (“Укрпошті”- ред.) так опустив комісію, що стало невигідно їх приймати … Бізнес можна вести жорстко, але чесно, а не намагатися “віджати” партнерів. Моя відповідь – не дочекаєтеся”, – написав він на своїй Facebook-сторінці.
Як повідомлялося, “Київенерго” експлуатує практично всі енергетичні об’єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі. “ДТЕК” належить 72,4% акцій “Київенерго”. Ще 25% + 1 акція компанії володіє держава.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас