Колишня голова відділення «Укрсоцбанку» вкрала у клієнтів 1 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишня голова відділення «Укрсоцбанку» вкрала у клієнтів 1 млн гривень

Кримінал
2246
Голова відділення «Укрсоцбанку» вкрала у клієнтів 1 млн гривень.
У Запоріжжі оголошено в розшук колишню керівницю відділення ПАТ «Укрсоцбанк», яка заволоділа коштами клієнтів банку на суму понад 1 млн грн.
Як повідомляє в середу прес-служба прокуратури в Запорізькій області, обласна прокуратура розкрила злочинну схему заволодіння грошовими коштами клієнтів ПАТ «Укрсоцбанк», до якої причетна начальниця одного з його відділень.
«У ході досудового розслідування встановлено, що в період 2013-2015 рр. начальник відділення «Укрсоцбанку» заволоділа грошовими коштами клієнтів цього банку на суму понад 1 млн грн », – наголошується в повідомленні.
За даним фактом Чернігівський відділ Бердянської міської прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1, 3, 4 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою в особливо великих розмірах).
На даний момент підозрювана оголошена в розшук у зв’язку з тим, що вона переховується від органів слідства, її місцезнаходження невідоме. Суд дав дозвіл на затримання та арешт екс-керівника відділення «Укрсоцбанку» на час проведення слідства.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас