Мобільний банківський додаток для іммігрантів починає експансію в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний банківський додаток для іммігрантів починає експансію в Європі

Фінтех і Картки
816
Фінтех-стартап Monese отримав близько $10 млн від провідних інвесторів з усього світу для збільшення своєї частки на ринку Європи. У число інвесторів увійшли такі компанії, як Anthemis Exponential Ventures, Korea Investment Partners і STE Capital.
Стартап пропонує мобільний банківський додаток для іммігрантів і емігрантів, які стикаються з труднощами відкриття рахунків в банках за межами своєї рідної країни. Додаток позбавляє необхідності наявності локальної адреси або кредитної історії.
За даними компанії, з моменту запуску у вересні 2015 року її клієнтами стали понад 40 тис. осіб з більш ніж 179 країн, які в сукупності уклали близько 1,8 млн угод і грошових переказів на суму близько 150 млн фунтів стерлінгів.
Послуги Monese доступні через додаток для Android і iOS. Клієнти можуть відкрити рахунок за 3 хвилини і отримувати дані про поточні операції. Додаток забезпечує низьку вартість міжнародних грошових переказів, а також підтримує дебетові карти Visa. Клієнти можуть здійснювати грошові депозити, знімати готівку і зберігати кошти в різних валютах.
Monese заснована вихідцем з Естонії Норрісом Коппелем (Norris Koppel), який, за його власним визнанням, не з чуток знає, як важко іммігранту відкрити банківський рахунок в чужій країні. Разом з Коппелем додаток розробляли колишні співробітники таких компаній, як Skype, AKQA і банку RBS.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас