За Інтерсіті "наглядатиме" оперативний штаб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За Інтерсіті "наглядатиме" оперативний штаб

Казна та Політика
574
Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко заявив, що Міжвідомчий оперативний штаб державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій у зв’язку з ускладненнями погодних умов в Україні буде відслідковувати роботу швидкісних поїздів “ Інтерсіті “через їх поломки в дорозі.
Про це він заявив журналістам в п’ятницю після засідання міжвідомчого оперативного штабу в ДСНС.
“Це питання стоїть на порядку денному в Мінінфраструктури, тому що Укрзалізниця, яка є власником цього поїзда, повинна відстежувати ці події. У нас було питання, яке піднімалося на селекторних нарадах, щоб забезпечити додаткові поїзди і можливість заміни” Інтерсіті “на інший потяг, але зараз свята, і тому вживаються всі заходи. і що стосується “Інтерсіті”, я думаю, що зараз додатково це питання в протоколі запишемо для того, щоб просто відстежувати роботу цих поїздів “, – сказав Зубко, коментуючи вчорашню поломку під Львовом швидкісного поїзда “Інтерсіті” сполученням “Дарниця – Трускавець”.
Як повідомлялося, в ніч на 6 січня на під’їзді до Львова зламався поїзд “Інтерсіті” №743 сполученням “Дарниця-Трускавець”, який прямує через Львів. Пасажири змушені були 1,5 години сидіти в поїзді без електрики та опалення в очікуванні, коли його відремонтують.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас