Кабмін затвердив план роботи Нацагентства з повернення активів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив план роботи Нацагентства з повернення активів

Казна та Політика
167
Кабінет міністрів України затвердив план заходів щодо забезпечення здійснення повноважень та виконання функцій органу виконавчої влади Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.
Згідно з розпорядженням №1015 від 14 грудня, яке було опубліковано на сайті уряду в кінці місяця, план передбачає переведення мінімально необхідної кількості працівників в апарат Нацагентства для забезпечення його роботи як нового центрального органу виконавчої влади в січні 2017 р, а до жовтня планується набрати 90% співробітників.
До травня 2017 р. планується провести аналіз стану і обсягу матеріально-технічного забезпечення Нацагентства на 2017 р. та винести узгоджених пропозицій на розгляд уряду.
Також до квітня 2017 р. планується призначити двох заступників голови Нацагентства і затвердити розподіл обов’язків між ними.
У березні-грудні 2017 р. планується створення та забезпечення ведення Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт в кримінальному провадженні, в тому числі розробка і впровадження відповідного програмного забезпечення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас