Журналісти державних ЗМІ отримуватимуть зарплату чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Журналісти державних ЗМІ отримуватимуть зарплату чиновників

Казна та Політика
1023
Кабінет міністрів України відрегулював питання оплати праці журналістів державних і комунальних ЗМІ та затвердив новий розрахунок зарплат.
Про це повідомив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.
“Уряд відрегулював питання оплати праці журналістів державних і комунальних ЗМІ. Після завершення роздержавлення потреба в цьому відпаде”, – поінформував віце-прем’єр.
Згідно з постановою, розмір посадового окладу головного редактора (редактора) державного або комунального друкованого ЗМІ та керівника державної телевізійної, радіомовної та телерадіомовної організації встановлюється на рівні посадового окладу заступника керівника секретаріату (апарату) відповідного органу державної влади або органу місцевого самоврядування, який є засновником або співзасновником такого ЗМІ або організації.
Також варто зазначити, що посадові оклади журналістів визначаються згідно з переліком посад журналістів державних і комунальних ЗМІ, які прирівнюються до посад керівних працівників, спеціалістів секретаріату (апарату) відповідного органу державної влади або органу місцевого самоврядування.
Даною постановою також передбачається щомісячна надбавка за вислугу років журналістам державних і комунальних ЗМІ на рівні 3% посадового окладу за кожний календарний рік стажу роботи, визначеного відповідно до порядку обчислення стажу роботи, але не більше 50% посадового окладу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас