НАСК “Оранта” запроваджує технічний асистанс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАСК “Оранта” запроваджує технічний асистанс

751
НАСК “Оранта” пропонує своїм клієнтам укладання договорів страхування автотранспорту на нових умовах. Фахівцями Компанії розроблено програму асистансу для клієнтів, що уклали договір добровільного страхування автомобілів. Відтепер страхувальнику достатньо набрати номер цілодобового екстреного телефону і повідомити диспетчеру обставини ДТП чи іншої події, яка може кваліфікуватися як страховий випадок. Наявність такого сервісу дасть можливість страхувальнику отримати інформаційно-довідкову підтримку та детальний інструктаж щодо подальших дій. На місце події оперативно прибуде аварійний комісар або адвокат, пошкоджений автомобіль буде розміщено на акредитованому СТО, за проведенням ремонтних робіт здійснюватиметься контроль.
Це нововведення допоможе НАСК “Оранта” надавати клієнтам більш широкий спектр послуг, а страхувальникам почуватися безпечніше та впевненіше, вирушаючи в дорогу власним автомобілем.
Асистанс здійснюватиметься у співпраці з ТОВ “Експертна компанія “Укравтоекспертиза-Холдінг”, відомої в Україні як однієї з найбільших та найпотужніших експертних організацій, що надає послуги з урегулювання збитків при страхуванні автотранспортних ризиків. Таке рівноправне партнерство двох лідерів створює додаткові конкурентні переваги для обох компаній та стимулює розвиток одного з найважливіших напрямів діяльності НАСК “Оранта” – страхування автотранспорту. За результатами діяльності за І півріччя 2003 року частка виплат з автострахування становить більше третини від суми усіх страхових відшкодувань НАСК “Оранта” – близько 5,7 млн. грн.
Довідка:
НАСК «Оранта» – лідер українського ринку класичного страхування, має унікальну представницьку мережу (548 представництв у всіх регіонах України), агентську мережу (понад 7,7 тис. агентів) і найбільшу серед українських страхових компаній кількість договорів страхування (понад 6 млн.).
За І півріччя 2003 року обсяг страхових платежів компанії становить 111,2 млн.грн., страхових виплат – 41,7 млн.грн. Статутний капітал НАСК «Оранта» – 22,3 млн.грн., активи – 103,4 млн.грн., сформовані страхові резерви – 53,6 млн.грн.
За матеріалами: Оранта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас