Користувачі масово скаржаться на смартфони Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Користувачі масово скаржаться на смартфони Google

Технології&Авто
1657
Користувачі в мережі масово скаржаться на зависання смартфонів Pixel і Pixel XL. Також, за словами власників пристроїв, проблеми виникають і при відтворенні музики на максимальній гучності, повідомляє BGR.
Як інформує видання, невдоволення власників смартфонів викликають спонтанні зависання смартфонів. Гаджети тимчасово припиняють працювати без видимих ​​на те причин, після чого знову починають функціонувати. Однак перерва в роботі може тривати до декількох хвилин.
Вирішити проблему швидше допоможе лише перезавантаження гаджета, що “заснув”.
Фахівці повідомляють, що зависання смартфонів можуть бути викликані недоробками в програмному забезпеченні або ж неполадками з обладнанням.
Що стосується проблем зі звуком, то про них повідомив в Мережі користувач Марк Бекман, який виявив ідентичну проблему на чотирьох різних смартфонах Pixel. Один зі смартфонів належав його дружині, а три інших він отримав як заміну при зверненні в сервіс.
Виробникові стало відомо про проблему зі звуком, однак до теперішнього моменту вона залишається невирішеною. Водночас Бекману представники компанії запропонували грошову компенсацію.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас