Україна і Білорусь домовилися про співпрацю у промисловій сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Білорусь домовилися про співпрацю у промисловій сфері

Казна та Політика
210
В рамках досягнутих домовленостей підприємства обох країн будуть випускати спільну продукцію.
Зокрема, будівельну, сільськогосподарську і транспортну. Представники України та Білорусі домовилися про розширення співпраці у сфері машинобудування. Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко і заступник Міністра промисловості Білорусі Дмитро Корчик зустрілися сьогодні, 26 грудня.
Представники України та Білорусі обговорили перспективи розвитку промислової кооперації обох країн в 2017-2020 роках, повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Україна і Білорусь планують істотно збільшити співробітництво у сфері машинобудування. Зокрема, представники обох країн домовилися про спільне виробництво тролейбусів і розширення модельного ряду ліфтів спільного виробництва. Крім того, планується відкриття низки спільних виробництв, зокрема, виробництва сільськогосподарської техніки з білоруським холдингом “Гомельмаш”.
“Розвиток співпраці у сфері машинобудування – один з головних пріоритетів українсько-білоруського співробітництва. У підготовленій дорожньій карті розвитку співробітництва на 2017-2020 роки відображені, в першу чергу, проекти машинобудування, зокрема, виробництва тракторів, зерно – і кормозбиральних комбайнів, вагонів, будівельної і комунальної техніки”, – повідомив заступник міністра Юрій Бровченко. У свою чергу його колега Дмитро Корчик розповів про те, що промисловість України і Білорусі “доповнюють один одного і постійно зростають”.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас