"Укрпошта" з 1 січня підвищує зарплату працівникам робітничих спеціальностей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" з 1 січня підвищує зарплату працівникам робітничих спеціальностей

Фондовий ринок
2856
Доходи зростуть у середньому на 20% у працівників робочих спеціальностей, зокрема, у сортувальників, водіїв, листонош, відповідно відпрацьованому часу.
Українське державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” внесло зміни в Колективний договір, згідно з яким з 1 січня 2017 року доходи працівників виробничих спеціальностей підприємства зростуть в середньому на 20% і становитимуть не менше мінімальної заробітної плати, 3200 гривень, повідомила прес-служба “Укрпошти”.
“У рамках реформування УДППЗ “Укрпошта”… а також з метою приведення тексту Колективного договору у відповідність з прийнятим законодавством про підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень, керівництвом “Укрпошти” були розроблені… зміни в Колективний договір Прийняті зміни будуть діяти протягом року у зв’язку з проходженням процедури корпоратизації підприємства”, – йдеться в повідомленні.
Відповідно до змін Колективного договору “Укрпошти”, доходи зростуть у середньому на 20% у працівників виробничих спеціальностей, зокрема, у сортувальників, водіїв, листонош, відповідно відпрацьованому часу. Також, за даними прес-служби, з 1 січня зміниться система преміювання в компанії.
Так, якщо раніше рівень премії для кожного співробітника залежав виключно від рівня виконання плану доходів всієї компанії, то тепер нова система преміювання буде базуватися на чітких показників ефективності, і для кожного напрямку діяльності “Укрпошти” вони будуть визначатися окремо.
Як повідомлялося, Верховна Рада України 6 грудня прийняла за основу і в цілому розроблений Кабінетом міністрів закон, що дозволяє підвищити з 1 січня 2017 року мінімальну заробітну плату вдвічі – до 3,2 тисячі гривень. Таке підвищення закладено у прийнятому Верховною Радою в ніч на 21 грудня в цілому проект державного бюджету на 2017 рік.
На початку липня 2015 року урядовий комітет з питань розвитку інфраструктури і екологічної політики підтримав рішення провести реорганізацію “Укрпошти”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас