Apple Watch нового покоління стануть тоншими від попередників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch нового покоління стануть тоншими від попередників

Технології&Авто
797
Згідно з нещодавно опублікованою патентною заявкою, купертиновці активно зайняті розробкою нового дизайну конструкції Apple Watch, завдяки якому пристрій помітно зменшиться по товщині. Згідно з патентною документацією, розробники планують перенести механізм тактильного відгуку Taptic Engine з смарт-годинника на ремінець.
Очікується, що за допомогою такої перестановки виробник зможе вирішити відразу дві проблеми Apple Watch: зайвий показник товщини, а також часті випадки пропуску повідомлень.
Розробники вважають, що розміщення Taptic Engine в ремінці спростить процес використання, а також управління смарт-годинником. При цьому перенесення механізму з корпусу позитивно позначиться на показниках якості тактильного відгуку, оскільки той знаходиться ближче до руки користувача. Виробник відзначає, що Taptic Engine здатний моделювати безліч тактильних сигналів, у тому числі вібрацію, завдяки чому жодне повідомлення не залишиться пропущеним.
Taptic Engine може рухатися з боку в бік, а також навколо своєї осі, за рахунок чого помітно збільшується діапазон доступних взаємодій при контакті з ним.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас