Приватбанк вдалося стабілізувати, - Шлапак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк вдалося стабілізувати, - Шлапак

Фондовий ринок
2461
Приватбанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень.
Про це йдеться у зверненні голови правління банку Олександра Шлапака до клієнтів і працівників банку.
“Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку”, – заявив Шлапак.
Як зазначається у зверненні, держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримала банк.
“У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні. У вівторок Верховна Рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам Приватбанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, сподіваюся, в майбутньому не знадобиться”, – заявив він.
За його словами, вже в середу обсяги отримання готівки в банкоматній мережі банку повернулися до середніх у 2016 році показників – трохи більше 1 млрд гривень на добу, тільки за останню добу в банку оформлено понад 2 тисячі нових депозитів, не тільки гривневих.
Шлапак упевнений, що інноваційність банку – це одне з головних досягнень не тільки банку, але і всієї України.
“Електронний банк Приват24, інші зручні банківські сервіси працюють стабільно і залишаться доступними нашим клієнтам, будуть поліпшуватися. Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ”, – сказав голова правління.
Він також повідомив, що система оплати праці і кадрова політика банку залишаться незмінними.
“Якщо в майбутньому виникне необхідність внести в неї зміни, це буде ретельно і всебічно обговорюватися з співробітниками”, – заявив Шлапак.
Як відомо, ввечері 18 грудня Кабінет міністрів і Рада нацбезпеки і оборони України підтримали націоналізацію Приватбанку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас