"МакДональдз Юкрейн" відкриє 2-й ресторан біля залізничного вокзалу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МакДональдз Юкрейн" відкриє 2-й ресторан біля залізничного вокзалу

Фондовий ринок
1253
Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) “МакДональдз Юкрейн Лтд.” (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald’s, має намір до кінця 2016 року відкрити новий ресторан мережі по вул. Кірпи, 5а в Солом’янському районі Києва біля залізничного вокзалу “Південний”.
Як повідомила прес-служба компанії, інвестиції у відкриття нового ресторану, а також на завершення реконструкції двох ресторанів у Львові та Запоріжжі до кінця року складуть 100 млн грн.
“Відрадно, що ще в цьому році львів’яни зможуть відвідати сучасний і стильний “МакДональдз”. До кінця року плануємо відкрити ще один заклад в Києві і завершити реконструкцію “МакДональдз” в Запоріжжі, інвестувавши в ці три проекти більше 100 млн грн”, – цитується в повідомленні генеральний директор “МакДональдз Юкрейн” Гжегож Хмелярський.
Як уточнили агентству “Інтерфакс-Україна” в компанії, площа нового ресторану в столиці складе 430 кв. м.
Крім того, 16 грудня після оновлення інтер’єру та екстер’єру почав роботу ресторан мережі по В.Великого, 24а у Львові. Зокрема, в рамках реконструкції була збільшена площа закладу в 1,5 рази – до 425 кв. м., в результаті місткість підвищилася до 200 осіб, проведено заміну обладнання на кухні та інших виробничих приміщеннях, утеплений фасад, встановлені рекуператор і тепловий насос, а також створена нова лінія замовлень “МакДрайв”.
“Для реконструкції закладу був обраний дизайн Lim Family, який сприяє комфортному сімейному відпочинку завдяки декоруванню стін фрагментами з сімейного життя, просторому розташуванню меблів, затишним елементам декору: люстри, пуфи, дивани, просторі крісла”, – повідомили в компанії, при цьому додавши, що дизайн Lim Family є досить новим для “МакДональдз”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас