ДАП "Україна" оголосило тендер на страхування цивільної авіації на 14 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАП "Україна" оголосило тендер на страхування цивільної авіації на 14 млн грн

Казна та Політика
100
Державне авіаційне підприємство “Україна” оголосило тендер на послуги обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації: обов’язкового страхування відповідальності експлуатанта повітряного судна за шкоду, заподіяну третім особам, та відповідальності повітряного перевізника за шкоду, заподіяну пасажирам, багажу, пошті, вантажу; обов’язкового страхування членів екіпажу повітряного судна та іншого авіаційного персоналу; обов’язкового страхування повітряних суден.
Згідно з повідомленням в системі електронних держзакупівель ProZorro, очікувана вартість закупівлі послуг страхування становить 14,093 млн грн. Мінімальний крок зниження ціни – 70,464 тис. грн.
Тендерна пропозиція забезпечується електронною банківською гарантією в 422 тис. грн.
Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 10:00 16 січня 2017 року.
Як повідомлялося, ДАП 9 березня 2016 року уклало зі страховою компанією “Бусин” (Київ) договір обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації вартістю 9,556 млн грн.
ДАП “Україна” створено з метою організації, забезпечення та виконання повітряних перевезень, спеціальними рейсами вищих посадових делегацій України і інших держав у межах країни і за її межами з дотриманням вимог і правил, які передбачені у відповідних нормативних документах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас