Швейцарія заморозила рахунки Януковича до 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія заморозила рахунки Януковича до 2018 року

Казна та Політика
277
У швейцарських банках на рахунках, пов’язаних з екс-президентом України Віктором Януковичем, продовжують залишатися замороженими майже 70 млн доларів.
Уряд Швейцарії прийняв рішення заморозити активи колишнього президента України Віктора Януковича на наступний рік.
Про це повідомляється на сайті уряду країни.
За повідомленням уряду Швейцарії, в банках країни на рахунках, пов’язаних з екс-президентом України Віктором Януковичем, продовжують залишатися замороженими майже 70 млн доларів.
“Проти Віктора Януковича вже почали кримінальний процес. Незважаючи на значні проміжні результати, слідство ще триває. Ми отримали багато запитів від правоохоронних органів. Тому до з’ясування всіх обставин ми прийняли рішення заморозити ці рахунки до січня 2018 року”, – йдеться в повідомленні.
Як відомо, рахунки екс-президента були заморожені в 2014 році на три роки. Цей термін спливає у січні 2017 року.
Крім активів Януковича, також залишаться замороженими кошти колишніх президентів Єгипту і Тунісу – Хосні Мубарака і Зіна аль-Абідін бен Алі, які були заморожені в Швейцарії ще на початку 2011 року.
Згідно з повідомленням швейцарського уряду, на рахунках, пов’язаних з екс-президентом Януковичем, залишаються замороженими 69,3 мільйона доларів, на рахунках бен Алі – 59,4 мільйона, а на рахунках Мубарака – 564,5 мільйона.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас