Експерти назвали причину "вибухонебезпечності" Samsung Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали причину "вибухонебезпечності" Samsung Note 7

Фондовий ринок
1302
Офіційна причина самозаймання смартфонів Samsung Note 7 поки не названа.
Свою версію назвали фахівці компанії Instrumental, яка займається діагностикою гаджетів, Анна Щедлецкі і Семюель Вайс. Їхній блог цитує видання Ubergizmo.
Причиною самозаймання не вперше називають дизайн телефону. Але експерти подивилися на це під іншим кутом. Якщо проблема була тільки в батареї, то чому виробник не просто замінив її, а змушений був “вбити” лінійку Note 7? Ймовірно, що причина в самому смартфоні.
Фахівці дійшли висновку, що в гонитві з іншими виробниками Samsung спробував встановити в свою флагманську модель занадто великий акумулятор. Можна було б просто комплектувати його меншим акумулятором, але тоді Note 7 зміг би протриматися без підзарядки менше за свого попередника, Note 5, і менше за свого головного конкурента – iPhone 7 Plus.
Також наголошується, що південнокорейський виробник використовував стандартні процедури тестування замість того, щоб провести його самостійно. Можливо, тоді проблема була б виявлена раніше. Але процес тестування, можливо, був спрощений також в спробі обігнати по виходу на ринок iPhone 7
Як відомо, американська Комісія з безпеки споживчих товарів повідомляла про майже 100 випадків перегріву батареї Galaxy Note 7. Один з пристроїв загорівся на борту літака Південно-західних авіаліній. Інший запалав під час зарядки в салоні «Джипа» сім’ї з Санкт-Петербурга, Флорида, в результаті чого автомобіль згорів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас