Facebook помилково видалив пости Цукерберга — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook помилково видалив пости Цукерберга

Фондовий ринок
450
Акаунт Цукерберга не зламаний, і він сам пише свої повідомлення, наголошують в компанії.
Кілька постів керівника Facebook Марка Цукерберга 29 листопада зникли з його акаунта через технічну помилку, пише The International Business Times.
Близько десяти зниклих постів Цукерберга стосувалися, зокрема, теми виборів і збільшення кількості фейкових новин у Facebook.
Записи були потім відновлені, представник компанії розповів, що все сталося випадково. “Це сталося через помилку в одній з наших систем, повідомлення зараз відновлені. Акаунт Марка не зламаний, і він сам пише свої повідомлення”, – сказав представник соціальної мережі.
Як уточнюється, тимчасово зник один з постів Цукерберга від 12 листопада, де він відреагував на вибори у США і на повідомлення про роль Facebook у поширенні вигаданих новин і теорій змови.
В іншому зниклому пості, від 19 листопада, було якраз викладено план боротьби з вигаданими новинами. Він включав в себе такі заходи, як поліпшення систем виявлення та верифікації даних.
Раніше Twitter одного із засновників мікроблога і керівника компанії Джека Дорсі був тимчасово заблокований ввечері 22 листопада.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас