Як керувати фінансами на Форексі? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як керувати фінансами на Форексі?

Фінтех і Картки
732
Багато трейдерів необґрунтовано багато часу віддають на вивчення технічних стратегій, розробку торгових роботів та навчальні курси, забуваючи водночас про управління фінансами на ринку Форекс. Однак саме від раціонального керування доходами і витратами залежить успіх в торгівлі на валютному ринку. Тому на час відкладіть в сторону свої стратегії, індикатори, статистику та методи аналізу, щоб навчитися дійсно важливого і ефективного прийому в торгівлі. Адже всі способи підвищення прибутковості не вирішують проблему втрати коштів, а практичні дії з керування грошима спрямовані саме на це.
Аналіз, про який так багато написано в Інтернеті, це, насамперед, процес виявлення ймовірних сценаріїв для зростання прибутку. Однак який би успішний і безпрограшний сценарій ви б не вибрали, ринок Форекс все одно розчарує вас збитками. Ступінь та обсяги можуть бути різними, залежно від уміння працювати з фінансами. Не складно здогадатися, що початківці, які ще не отримали достатньо практичного досвіду в торгівлі, змушені будуть заплатити найбільшу ціну за свої помилки. Тому, чим раніше ви почнете вчитися підвищувати свою ефективність у торгівлі та отримаєте навички в управлінні грошовими коштами, тим раніше ви зможете досягти дійсно відчутних успіхів з metatrader 4
Уміння керувати грошовими засобами – невід’ємна частина трейдингу, адже тим самим ви доводите прибуток до максимальної позначки і контролюєте свої втрати. Але головною вимогою для цього є висока самодисципліна і відповідальне ставлення до трейдингу. Розвити у собі такі якості можна лише послідовним усуненням негативних і закріпленням позитивних звичок. Почніть прямо зараз роботу над своєю методикою торгівлі – встановлюйте послідовно стоп-лосс ордера і профіт-ордери, підбирайте угоди та їх обсяги лише після ретельного аналізу, прийміть той факт, що грошові втрати – це невід’ємна частина в торгівлі для будь-якого, навіть самого досвідченого і професійного трейдера. Кожний трейдер також допускає потенційні втрати в торгівлі. Але програшами слід керувати і зводити їх до мінімуму, для цього існує велика кількість різних способів.
Відомий у фінансовому світі мільярдер Джордж Сорос також у своїй кар’єрі неодноразово здійснював великі помилки, проте це зовсім не применшує його заслуги в трейдингу. Просто слід перейняти його вміння робити висновки на своїх помилках і керувати збитками, замість того, щоб заперечувати їх і ще більше збільшити розрив між прибутком і збитками. Ті трейдери, які надіються відіграти власні збитки у підсумку лише примножують загальні втрати.
Таким чином, управління фінансами – це основа торгівлі, той захисний клапан, який оберігає вас від великих грошових втрат та ірраціональної поведінки на валютному ринку. Не варто відмовлятися від індикаторів та інструментів технічного аналізу, які пропонують вам брокери, однак тільки практика і постійне самовдосконалення дозволять набути навички в управлінні грошима і досягти тим самим вершин Інтернет-торгівлі. Після того, як ви доведете до досконалості свої стратегічні та аналітичні навички, питання збільшення фінансового стану буде полягати лише в часі.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас