В Україні збільшилась кількість прибуткових підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні збільшилась кількість прибуткових підприємств

Фондовий ринок
818
Великі та середні підприємства України, за попередніми даними, в січні-вересні поточного року отримали близько 82 млрд грн прибутку до оподаткування, в той час як за аналогічний період минулого року результат був збитковим і становив 183,9 млрд грн.
Як повідомляється на сайті Державної служби статистики України, у січні-вересні порівняно з аналогічним періодом минулого року фінансовий результат прибуткових підприємств України зріс на 16% – до 270,5 млрд грн, в той час як фінансовий результат збиткових підприємств знизився на 54,8%, до мінус 188,5 млрд грн.
Також повідомляється, що кількість збиткових підприємств в Україні відносно загальної їх кількості за підсумками півріччя знизилася на 7 процентних пунктів – до 32,8%.
Згідно з повідомленням, дані наводяться без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції.
Великі та середні підприємства України, без врахування бюджетних установ, за попередніми даними, за 2015 рік отримали 230,6 млрд грн збитку до оподаткування, що в 1,7 рази менше уточнених даних по збитку до оподаткування за попередній рік на рівні 389,1 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас