СТ "Іллічівське" позбавили всіх ліцензій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СТ "Іллічівське" позбавили всіх ліцензій

Фондовий ринок
920
Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері ринків фінансових послуг, анулювала всі ліцензії страхового товариства “Іллічівське”.
Як повідомила прес-служба відомства, в жовтні була проведена перевірка СТ “Іллічівське”. В результаті перевірки було встановлено порушення вимог ліцензійних умов. Нацкомфінпослуг був визначений термін до 14 листопада на усунення зазначених порушень.
«До зазначеного терміну компанія не усунула порушення, в зв’язку з цим 22 листопада Нацкомфінпослуг було прийнято рішення про анулювання всіх ліцензій. Розпорядження набирає чинності через 30 днів – відповідно до закону “Про ліцензування видів господарської діяльності“», – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, СТ «Іллічівське» виходить зі складу МТСБУ. Партнерам і клієнтам за договорами ОСЦПВ буде запропоновано перейти на обслуговування в СК «ДІМ Страхування».
У «ДІМ Страхування» високий рівень автоматизації бізнес-процесів, сервіс підготовлений для обслуговування великої кількості клієнтів, резерви відповідають вимогам законодавства, немає 40-50% комісій агентам, страхові продукти відповідають потребам клієнта. Наприклад, в ОСЦПВ вже включена пряма виплата, яку клієнт отримує незалежно від участі страхової компанії-винуватця ДТП в добровільному пулі страховиків-членів МТСБУ.
«Ми в повному обсязі розрахуємося за всіма страховими випадками. У деяких випадках ми будемо платити за рахунок коштів страхової компанії, а в деяких – факторингові компанії будуть платити за страхову, а потім ці кошти собі повернуть за рахунок внесків СТ “Іллічівське” в фонди МТСБУ», – заявив головний акціонер товариства Юрій Явтушенко.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас