Мінекономіки розраховує на входження України в ТОП-30 в рейтингу СБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки розраховує на входження України в ТОП-30 в рейтингу СБ

Казна та Політика
490
Міністерство економічного розвитку і торгівлі розраховує на входження України в ТОП-30 в рейтингу Світового банку за умовами ведення бізнесу в 2018 році.
Про це заявив в ході засідання уряду перший заступник міністра Максим Нефьодов.
“Підсумовуючи, всі ці елементи дають можливість піднятися більш ніж на 40 позицій в рейтингу ведення бізнесу. Ми розраховуємо на входження в ТОП-30 в 2018 році”, – сказав він.
Все це, за словами Нефьодова, стане можливим завдяки законодавчій ініціативі, яка покликана вирішити низку питань в дерегуляції та захисті прав інвесторів.
Відносно захисту прав інвесторів, перший заступник міністра повідомив, що буде ініційовано захист інтересів саме міноритарних інвесторів, що дозволить в рейтингу ведення бізнесу в даному напрямку увійти в ТОП-10 країн світу.
Як повідомлялося, Україна піднялася з 83-го на 80-е місце серед 190 країн у рейтингу Світового банку за умовами ведення бізнесу (Doing Business-2017).
Світовий банк щорічно публікує підсумки рейтингу за умовами ведення бізнесу (Doing Business).
Раніше Міністерство економічного розвитку і торгівлі висловило надію на поліпшення позиції України в рейтингу Світового банку за умовами ведення бізнесу в 2017 році (Doing Business-2018).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас