НАСК “Оранта” застрахувала Полтавську ГНК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАСК “Оранта” застрахувала Полтавську ГНК

Фондовий ринок
374
Дві найпотужніші у своїх галузях структури - Національна акціонерна страхова компанія “Оранта” та спільне українсько-британське підприємство “Полтавська газонафтова компанія”, яка є першою компанією, що видобуває нафту та газ в Україні із залученням іноземних інвестицій, підписали договір комплексного страхування ризиків буріння, видобування та переробки нафтогазових продуктів. Тим самим НАСК “Оранта” продовжує успішну реалізацію страхових проектів із підприємствами нафтогазового комплексу України. Вдалим початком на цьому шляху була перемога в тендері на страхування цілісного майнового комплексу ВАТ “Лисичанськнафтооргсинтез”, що належить ТНК. Співпраця з Полтавською газонафтовою компанією стала можлива завдяки тому, що НАСК “Оранта”, як і належить лідеру страхового ринку, здатна забезпечити високий рівень страхової відповідальності в поєднанні з бездоганно якісним рівнем сервісу. Предметом договору з Полтавською газонафтовою компанією є ексклюзивний комплексний пакет страхових послуг, до якого увійшло шість видів страхування. Цей договір особливий тим, що об’єктами страхування, крім інших споруд нафтогазового видобування і переробки, стали морські, наземні та інші свердловини. Завдяки досвіду співпраці з підприємствами нафтогазової промисловості, умови договору було відпрацьовано в рекордно короткий термін.
Загальна страхова сума за договором становить майже 240 млн. грн., страхова премія – понад 1 млн. грн.
Страховий продукт був розроблений НАСК “Оранта” спільно з відомим міжнародним страховим брокером Heath Lambert Overseas Limited, який має вже понад сторічний досвід роботи на світовому ринку. Генеральний представник Heath Lambert В’ячеслав Андрійко наголосив: “Ми дуже цінуємо наші відносини з НАСК “Оранта”, адже Компанія змогла довести, що працює професійно, стабільно та чесно”.
Довідка:
НАСК «Оранта» – лідер українського ринку класичного страхування, має унікальну представницьку мережу (548 представництв у всіх регіонах України), агентську мережу (понад 7,7 тис. агентів) і найбільшу серед українських страхових компаній кількість договорів страхування (понад 5,5 млн.). За І півріччя 2003 року обсяг страхових платежів компанії становить 111,2 млн.грн., страхових виплат – 41,7 млн.грн. Статутний капітал НАСК «Оранта» – 22,3 млн.грн., активи – 103,4 млн.грн., сформовані страхові резерви – 53,6 млн.грн.
За матеріалами: Оранта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас