MoneyGram вдвічі підвищує тарифи на грошові перекази в РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MoneyGram вдвічі підвищує тарифи на грошові перекази в РФ

Фондовий ринок
707
Для українців подорожчають миттєві грошові перекази в Росію. Американська платіжна система MoneyGram з 23 листопада піднімає вдвічі тарифи для перерахувань в доларах і євро з України в РФ.
Лист з новими тарифами, розісланий українським банкам-партнерам, опинився в розпорядженні UBR.ua. Лист підписано менеджером з розвитку бізнесу MoneyGram в Україні, Грузії та Молдові Олександром Гаркушею.
Відзавтра за переказ до $125 з людини будуть вже брати $2,5, а понад цю суму – 2% перерахування. Аналогічні норми застосують і для євровалюти.
У листі окремо підкреслюється, що перегляд тарифів торкнувся виключно російського напрямку, і жодного іншого.
Ще сьогодні в MoneyGram відштовхуються при тарифікації від іншої суми – $250: до переказів менше цієї суми застосовується комісія в $2,5, а понад – 1%.
Нагадаємо, що після посилення антиросійських санкцій, Нацбанк з 19 жовтня 2016 р. заборонив в Україні роботу російських платіжних систем: “Золота Корона”, “Юністрім”, “Колібрі”, “Лідер”, Anelik. Вони тримали найнижчі тарифи на переказ в РФ і назад (за миттєвими грошовими переказами – без відкриття рахунку) – 0,5-1% суми, і змушували конкурентів працювати за невисокими цінниками.
На поточний момент на ринку миттєвих грошових переказів (без відкриття рахунку) залишилося тільки дві великі міжнародні платіжні системи – MoneyGram та Western Union. Остання поки не заявляла про перегляд тарифів і тримає свої розцінки в рамках 0,5-2% суми.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас