Київська влада не виявила помилок у платіжках за тепло від "Київенерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада не виявила помилок у платіжках за тепло від "Київенерго"

Особисті фінанси
2713
Київська міська державна адміністрація не виявила помилок у платіжках за тепло від “Київенерго”, які мешканці столиці отримали в середині листопада, повідомив на прес-конференції заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Як повідомлялося, у середині листопада багато мешканці Києва отримали платіжки за послуги центрального опалення від компанії “Київенерго” з рахунками, суми яких, за оцінками споживачів, перевищують норму споживання теплової енергії за два тижні жовтня.
За словами багатьох жителів столиці, суми в платіжках рівні місячної норми споживання тепла. “Київенерго” пояснює високі рахунки за опалення для будинків без будинкового приладу обліку теплової енергії методикою, прийнятою Кабінетом міністрів, згідно з якою тариф розраховується з прив’язкою до середньомісячної температури і кількості днів опалювального періоду.
При цьому для близько 650 будинків з приладами обліку нарахування будуть скориговані у платіжках за листопад, оскільки “Київенерго” не змогла зняти показання з лічильників цих будинків та нарахувало плату за нормативом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас