Правоохоронці проводять експертизу вилученого під час обшуку у заступника голови НБУ Рожкової майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правоохоронці проводять експертизу вилученого під час обшуку у заступника голови НБУ Рожкової майна

Кримінал
2841
Правоохоронні органи проводять експертизу майна, яке було вилучено під час обшуку у заступника голови Національного банку Катерини Рожкової в рамках розслідування банкрутства банку “Михайлівський”.
Про це повідомив заступник керівника Національної поліції – начальник Головного управління Нацполіціі в Києві Андрій Крищенко.
“Були обшуки у заступника голови НБУ, вилучалися речі, що представляють інтерес для слідства. Зараз проводяться експертиза та огляд вилученого майна. Поки їй нічого не повернуто. Робота триває”, – сказав він.
За його словами, їй не повідомлено про підозру, і спроб здійснити таку процесуальну дію також не було.
“У нас немає навіть такого поняття, як спроба повідомлення про підозру. Людині або повідомлено про підозру, або не повідомлено. На даний момент, нікому крім 3 осіб про підозру не повідомлено. Коли ще комусь буде оголошено про підозру, ми це прокоментуємо” , – зазначив він.
Крищенко додав, що правоохоронці вивчають аудіозаписи, оприлюднені раніше в ЗМІ, про нібито телефонні розмови Рожкової щодо банку “Михайлівський”.
Бізнесмен Віктор Поліщук звинувачує заступника голови Нацбанку Рожкову в тиску на менеджмент банку “Михайлівський” з вимогою продати банк.
Співробітники Національної поліції під час обшуку в будинку Рожкової вилучили мобільний телефон.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас