"Авіалінії Антонова" відкривають в Британії нове представництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Авіалінії Антонова" відкривають в Британії нове представництво

Фондовий ринок
509
Українська авіакомпанія “Авіалінії Антонова”, один з провідних світових операторів важкого транспортного Ан-124-100 “Руслан” вантажопідйомністю 150 тонн, відкриває з 1 січня 2017 року Великобританії нове представництво – компанію Dreamlifts Ltd.
Про це повідомила прес-служба ДП “Антонов”.
Як повідомляється, Dreamlifts Ltd. представлятиме “Авіалінії Антонова” в Сполученому Королівстві замість створеної для просування послуг з перевезення вантажів літаками Ан-124-100 спільно з російською авіакомпанією “Волга-Днєпр” у 2006 році Ruslan International (RI), що припиняє свою діяльність 31 грудня 2016 року.
“Відтепер представляти “Авіалінії Антонова” в Сполученому Королівстві буде команда Dreamlifts Ltd, що складається з групи авторитетних фахівців, яка буде надавати послуги в галузі перевезень великогабаритних і надважких вантажів”, – наголошується в повідомленні.
При цьому в ДП “Антонов” також зазначають плідну 10-річну діяльність RI на світовому ринку авіаперевезень великогабаритних і надважких вантажів і висловлюють “Волга-Днєпр” подяку за тривалу взаємодію на світовому ринку.
“ДП “Антонов” і надалі буде дотримуватися традицій плідної взаємодії з замовниками, які розвивалися протягом 10 років у світовій логістичної системи на основі максимально персоніфікованого підходу до побажань кожного клієнта”, – підкреслюють в ДП.
“Діяльність “Авіаліній Антонова” підтримується можливостями ДП “Антонов” в галузі розробки і надання рішень для реалізації найбільш складних логістичних проектів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас