BMW і Baidu припиняють спільну розробку робомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW і Baidu припиняють спільну розробку робомобілів

Технології&Авто
442
Німецький автомобілебудівний концерн BMW Group і китайська пошукова система Baidu припинять спільні дослідження в області безпілотних автомобілів. Остання тепер шукає нових партнерів.
BMW і Baidu припинили більш ніж дворічне співробітництво, в рамках якого компанії тестували самокеровані машини в США і Китаї. Причиною розриву відносин стали відмінності в думках з приводу подальшого проведення досліджень, повідомив глава китайського представництва BMW Олаф Кастнер (Olaf Kastner) на автосалоні в Гуанчжоу.
«Ми дійшли висновку, що темпи розробки та ідеї трохи відрізняються в обох компаніях», – повідомив Кастнер, додавши, що компанії продовжать спільну роботу над картами високої чіткості, що грають дуже важливу роль у функціонуванні робомобілів.
Топ-менеджер не уточнив, що саме стало приводом для розбіжностей, але додав, що рішення про розрив угоди було прийняте після спільної розробки технології автоматичного обгону.
Керівник відділу розробки безпілотного автотранспорту Baidu Ван Цзин (Wang Jing) підтвердив припинення партнерства з BMW і заявив, що в США китайська компанія вже перейшла на тестування машин іншої марки – Lincoln автовиробника Ford.
wsj.com
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас