Vodafone збільшив дохід за рахунок 3G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vodafone збільшив дохід за рахунок 3G

Фондовий ринок
586
Виручка оператора за липень-вересень зросла двозначними темпами, а споживання мобільної передачі даних – більше ніж у півтори рази.
Vodafone Україна в третьому кварталі 2016 року збільшив дохід на 11,2% порівняно з подібним показником минулого року – до 2,86 млрд грн. Про це сьогодні повідомила генеральний директор компанії Ольга Устинова.
За її словами, досягнути таких результатів оператору вдалося завдяки рекордним інвестиціям у розвиток інфраструктури третього покоління. За останні сім кварталів компанія витратила 6,011 млрд грн на розгортання 3G. Кількість користувачів мобільного інтернету зросла до 9,1 млн, з них 7,2 млн постійно підключалися до нової високошвидкісної мережі.
Мобільний дата-трафік за звітний період зріс на 163%, а доходи в цьому сегменті – на 76%. За липень-вересень цього року в структурі доходів Vodafone високошвидкісний інтернет зайняв частку 20%. У третьому кварталі 2015 року цей показник становив 13%.
Vodafone оголосив з завтрашнього дня про збільшення кількості включених в пакети обсягів хвилин удвічі. Після їх вичерпання абонентський тариф становитиме 25 коп./хв., в тому числі й при дзвінках на стаціонарні українські номери (раніше – 50 коп./хв). Оператор це нововведення запровадив як акційне, але в подальшому не виключає, що може залишити його на постійній основі. Компанія заявила, що таким чином вона підготувалася до зниження ставки інтерконекту з 1 січня 2017 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас