Virgin Australia роздає бонусні бали за інвестиції в стартапи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Australia роздає бонусні бали за інвестиції в стартапи

Технології&Авто
233
Завдяки партнерству фінтех-компанії і авіаперевізника, учасники програми лояльності Virgin зможуть отримувати бонусні бали за інвестиції в стартапи.
OnMarket BookBuilds і Virgin Australia уклали угоду про проведення програми «інвестуй і літай», яка дозволить інвесторам заробляти бали Velocity за вкладення, зроблені ними в акції нових високотехнологічних компаній.
За кожні 4 австралійські долари, витрачені через додаток OnMarket, учасник програми отримує 1 бал. Максимально доступна кількість балів необмежена.
«Ми відкриваємо ринок IPO для публіки, щоб вони могли скористатися перевагами цього ефективного класу активів, – каже Бен Бакнелл, директор OnMarket BookBuilds. – У нас немає фаворитів або бажаних інвесторів – родичів, інституційних інвесторів, приватних самоврядних фондів, новачків – всі інвестори OnMarket рівні. Якщо ліміт підписки на IPO перевищено, частка кожного зменшується в рівних пропорціях».
Це партнерство дозволяє залучити інвестиції в стартапи з боку тих, хто вкладав кошти в інші акції або тих, хто ніколи раніше не інвестував, але розглядав таку можливість, пише ZDNet.
Згідно із всесвітнім рейтингом інновацій в області фінансових технологій, в п’ятірку кращих увійшли 4 китайські компанії, незважаючи на те, що більшу частину списку склали підприємства з США. Перше місце в рейтингу зайняла Alipay.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас