МТСБУ почало виплати замість двох страховиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МТСБУ почало виплати замість двох страховиків

Фондовий ринок
549
Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) розпочинає реалізацію регламентних виплат за зобов’язаннями ЗАТ “Українська екологічна страхова компанія” (УЕСК) і ТДВ “СК “Райп” за договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.
Як повідомляє прес-служба бюро, Господарський суд Києва 17 жовтня затвердив звіти ліквідаторів і ліквідаційні баланси обох компаній.
МТСБУ починає прийом заяв потерпілих на отримання виплат за рахунок фонду захисту потерпілих МТСБУ і зазначає, що граничного терміну подачі заяви на отримання відшкодування не передбачено.
При цьому МТСБУ звертає увагу на таку особливість порядку отримання відшкодування за договорами СК “УЕСК”. Оскільки провадження у справі про банкрутство “УЕСК” розпочато 19 січня 2013 року, право отримання відшкодування за рахунок МТСБУ мають лише постраждалі, зобов’язання яких включені до реєстру кредиторів у справі про банкрутство.
Регламентні виплати за зобов’язаннями ТДВ “СК “Райп” будуть здійснюватися незалежно від факту включення таких вимог до реєстру кредиторів такого боржника, оскільки провадження у справі про банкрутство ТДВ СК “Райп” розпочате після 19 січня 2013.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас