ДФС має намір розпочати перевірку електронних декларацій до 19 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС має намір розпочати перевірку електронних декларацій до 19 листопада

Казна та Політика
182
Державна фіскальна служба має намір почати перевірку електронних декларацій до 19 листопада.
Про це в інтерв’ю повідомив голова Фіскальної служби Роман Насіров.
“З цього тижня ми починаємо проводити детальний аналіз… тієї інформації, яка є у нас і яка в е-деклараціях. Там, де ми бачимо невідповідність – ми виходимо на перевірку. Щодо фізосіб існує позапланова перевірка. Ми пишемо або викликаємо декларанта, ставимо запитання, щоб він пояснив, надав якісь документи. Якщо є невідповідність, якщо вони є необґрунтованими, то укладається акт. Найкритичніше, що на підставі акту можлива передача справ в податкову міліцію або прокуратуру”, – сказав він.
Також, за словами Насірова, можливе порушення кримінальних справ за умисне ухилення від сплати податків, інших зборів, а також за легалізацію доходів, отриманих злочинним шляхом.
Як повідомлялося, Національне агентство із запобігання корупції запустило 1 вересня сертифіковану систему електронного декларування доходів чиновників.
Національне агентство із запобігання корупції рекомендує декларантам використовувати поштові скриньки українських серверів при реєстрації в системі електронного декларування доходів чиновників.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас