Шахти ДТЕК Енерго в жовтні збільшили видобуток на 16,6% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахти ДТЕК Енерго в жовтні збільшили видобуток на 16,6%

Фондовий ринок
172
Видобувні підприємства ДТЕК Енерго в жовтні видобули 2,765 млн т вугілля.
Порівняно з жовтнем 2015 року видобуток збільшився на 16,6%. Забезпечити істотний приріст компанії дозволили інвестиції у вугільні активи, щоб максимально покрити потреби теплоелектростанцій ДТЕК власним ресурсом.
Збільшення видобутку вугілля на шахтах в жовтні до попереднього місяця склало 4%. Це результат планомірного підвищення видобутку на підприємствах ДТЕК.
Ситуація з додатковим навантаженням теплової генерації, яка спостерігалася з другого півріччя, показала необхідність у великих обсягах вугілля. Тому компанія наростила інвестиції в підприємства, які видобувають вугілля газової марки. У другому півріччі шахти ДТЕК піднімуть на гора на 3,5 млн більше вугілля, ніж в першому.
З метою максимального покриття потреб ТЕС ДТЕК паливом компанія в жовтні втричі збільшила закупівлю вугілля у державних шахт – паливо українського походження є для компанії пріоритетним. Імпорт з Польщі та ПАР здійснюється лише для формування страхового резерву.
“Щодня гірники компанії ДТЕК Енерго трудяться на благо стабільного енергопостачання українців і підприємств, особливо в осінньо-зимовий період. Виконуючи виробничі завдання, шахтарі забезпечують виробництво четвертої частини електроенергії в країні. Якісна підготовка до холодів і хороші показники видобутку дозволяють нам з високою часткою гарантувати безперебійну роботу ТЕС в найближчі місяці”, – сказав директор з видобутку вугілля ДТЕК Енерго Михайло Барабаш.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас