Жінка втратила понад півмільйона доларів, зробивши ставку на Клінтон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінка втратила понад півмільйона доларів, зробивши ставку на Клінтон

Світ
1615
Перемога Дональда Трампа на президентських виборах США коштувала жінці більш ніж півмільйона доларів США, повідомляє видання Business Insider з посиланням на букмекерську контору.
За 4 тижні до виборів невідома жінка розмістила онлайн-ставку в розмірі $597000 на перемогу у виборах другого кандидата в президенти – Хіларі Клінтон. Клінтон вважалася фаворитом, щоб стати 45-м президентом Сполучених Штатів, але Дональд Трамп здивував багатьох політичних коментаторів, фінансові ринки, соціологів і букмекерів, вигравши вибори.
Британські букмекерські контори взяли ставок на суму понад 4 млн фунтів стерлінгів на перемогу Трампа або Клінтон, повідомляють букмекери. Так, один з гравців з Нортумберленду на північному сході Англії втратив 181 тис. фунтів, зробивши ставку на кандидата-демократа. А інший лондонський клієнт букмекерської контори поставив на перемогу Клінтон 150 тис. фунтів.
В цілому тоталізатори взяли близько 20 млн фунтів на результат виборів в США.
Незважаючи на прогнози, декому вдалося примножити свої статки. Наприклад, власник готелю в Корнуоллі, південний схід Англії, отримав прибуток в 100 тис. фунтів після розміщення 30 ставок на перемогу Трампа. Букмекерська контора також виплатила 101,7 тис. фунтів клієнту в Ноттінгемі, який поставив 37 тис. фунтів на Трампа.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас