МВФ нагадав Україні про реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ нагадав Україні про реформи

Казна та Політика
862
Міжнародний валютний фонд (МВФ) заявив про важливість подальшого реформування в Україні податкової служби та митниці, енергетичного ринку, дерегуляції, а також реформ у сфері сільського господарства.
Про це повідомила прес-служба Мінекономіки.
“Добре, що МВФ вдалося у вересні завершити другий перегляд програми. Думаю, що це є відображенням тих багатьох позитивних речей, які зробив новий уряд після свого призначення в квітні”, – вважає глава місії МВФ Рон ван Роден.
У свою чергу, міністр економічного розвитку України Степан Кубів повідомив представникам Фонду про прогрес у впровадженні стандартів корпоративного управління в найбільших державних компаніях.
“Уряд прийняв порядок формування незалежних наглядових рад державних підприємств. Це величезний крок вперед в реформі управління держвласністю”, – зазначив Кубів.
Нагадаємо, вчора глава НБУ Валерія Гонтарева повідомила, що Україна може не дочекатися траншу МВФ в 1,3 мільярда доларів в поточному році через гальмування реформ в парламенті, що вже поставить під загрозу економічну і фінансову стабільність.
Як відомо, місія МВФ розпочала роботу в Україні 3 листопада. До цього місія Міжнародного валютного фонду відвідувала Київ з 10 по 18 травня 2016 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас