Ferrari збирається будувати лише гібридні авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrari збирається будувати лише гібридні авто

Технології&Авто
364
Всі нові моделі Ferrari, які будуть вироблятися з 2019 року, отримають гібридні технології. Про це, як повідомляє видання Autocar, в ході телефонної конференції з інвесторами заявив керівник альянсу Fiat Chrysler Automobiles Серджіо Маркіонне.
За словами Маркіонне, використання традиційного ДВЗ і електричних компонентів дозволить автомобілям стати швидше, одночасно поліпшивши їх паливну економічність. Крім того, гібридизація модельного ряду допоможе компанії збільшити річний обсяг випуску до більш ніж 10 тисяч машин до 2025 року.
В даний час Ferrari виробляє близько 8 тисяч автомобілів на рік. Обсяг випуску до 10 тисяч машин, відповідно до чинних законів, дозволяє компанії не приводити свої моделі у відповідність до жорстких вимог до економічності і рівня викиду CO2, яким повинні слідувати великі бренди.
Маркіонне вже багато разів висловлювався про намір збільшити обсяг виробництва Ferrari. На його думку, компанія повинна слідувати за зростанням сегменту, позбавивши клієнтів необхідності занадто довго чекати доставки своїх машин. При цьому колишній глава Ferrari Лука ді Монтеземоло, який залишив свою посаду в кінці 2014-го, вважав, що обсяг потрібно обмежити на семи тисячах автомобілів. Це, на його думку, дозволить зберегти моделям і марці ексклюзивність.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас