Twitter не "вбиватиме" Vine — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter не "вбиватиме" Vine

Фондовий ринок
165
Twitter не буде “вбивати” Vine
Джерела повідомляють, що Twitter отримав цікаву пропозицію щодо продажу відеосервісу.
Twitter може змінити своє рішення про закриття відеосервісу Vine. Це пов’язано з тим, що компанія отримала безліч пропозицій про купівлю сервісу від різних фірм, передає TechCrunch з посиланням на джерела.
За даними видання, пропозиції надійшли і від азіатських компаній. Співрозмовники агентства назвали в переліку зацікавлених фірм японську Line. Також зазначається, що одна зі сторін готова заплатити за відеосервіс близько $10 млн. Наразі Twitter розглядає всі пропозиції, додали у виданні.
В кінці жовтня компанія Twitter Inc. заявила про закриття сервісу відеороликів Vine. Рішення пов’язане зі скороченням штату співробітників компанії на 9% по всьому світу. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на спільну заяву Twitter і Vine на платформі Medium.
Зазначалося, що Vine продовжить свою роботу, дозволяючи користувачам завантажувати і зберігати свої відео.
Раніше повідомлялося, що Twitter планує в найближчі кілька місяців закрити мобільний додаток Vine, що пов’язано в тому числі зі скороченнями співробітників компанії. Twitter придбав Vine в кінці 2012 року, ще до запуску самого сервісу, який почав свою роботу в січні 2013 року.
Vine – мобільний додаток, що дозволяє створювати короткі (6-секундні) відеоролики і ділитися ними. Утворені відео нагадують анімаційні зображення в популярному форматі GIF.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас