Київська компанія Elmiz розробила швидкісні зарядні станції для електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська компанія Elmiz розробила швидкісні зарядні станції для електромобілів

Фондовий ринок
868
Київська компанія Elmiz (в минулому Київський радіозавод), що спеціалізується на виробництві стикувальних систем для МКС, почала виробляти швидкісні зарядки для електромобілів. Першою розробкою стала зарядна станція потужністю 75 кВт, за допомогою якої можна повністю зарядити електромобіль Nissan Leaf з ємністю батареї 24 кВт•год приблизно за 20 хвилин.
Компанія Elmiz найбільш відома тим, що з 80-х років виробляє навігаційний комплекс «Курс», який використовується для стикування пілотованих і безпілотних кораблів «Союз» і «Прогрес» з Міжнародною космічною станцією. Однак після низки криз в Україні компанія вирішила диверсифікувати бізнес і розвивати нові перспективні напрямки.
У зарядних станціях передбачена можливість поступового зниження зарядного струму в кінці процесу зарядки. Ця функція дозволяє заряджати електромобіль в режимі швидкої зарядки до 100%, повідомляється на сайті компанії.
Корпус станції виконаний відповідно до вимог пило-та вологозахищеності, що дозволяє встановлювати зарядні станції на відкритій місцевості і не вимагає додаткових засобів захисту від несприятливих погодних умов. Станції мають роз’єми з’єднання чотирьох стандартів, що дозволяє заряджати найрізноманітніші електромобілі і електроавтобуси.
Скільки коштують такі станції, поки невідомо – компанія ще не опублікувала новий каталог.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас