Агентство Mother займатиметься просуванням телефонів Nokia — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агентство Mother займатиметься просуванням телефонів Nokia

Фондовий ринок
510
Чутки про те, що бренд Nokia планує на початку 2017 повертатися на ринок з новими Android-смартфонами, з’явилися раніше в цьому році. Нещодавно ця інформація була підтверджена Джеймсом Разерфурдом, генеральним менеджером з пристроїв в Азії і Тіхоокеаніі, а також Adweek. Тепер стало відомо про те, що підготовкою до запуску новинок займеться рекламне агенство Mother, яке раніше співпрацювало з такими відомими брендами, як Coca-Cola і IKEA.
HMD Global, фінська компанія, яка наразі володіє брендом Nokia, оголосила про своє партнерство з маркетинговим агентством Mother 3 листопада.
«Nokia є насправді знаковим, всесвітньо визнаним і надійним брендом. Будучи ексклюзивним ліцензіатом бренду Nokia для мобільних телефонів і планшетів, ми собі за мету знайти не просто агентство, а однодумців, які нас розуміють і зможуть взяти відповідальність за виведення нового асортименту продукції на ринок», – сказав директор з маркетингу HMD Global Пекка Рантала.
Очікується, що Nokia випустить 5,2- і 5,5-дюймовий смартфони на базі Android 7.0 Nougat з процесором Snapdragon 820 і 22,6-мегапіксельною камерою. Новинки також можуть отримати захищені від пилу і води металеві корпуси.
HMD Global – фінська компанія, яка складається з колишніх працівників мобільного підрозділу корпорації Nokia. Структура була створена в травні 2016 року спеціально для купівлі у Microsoft мобільного бізнесу під брендом Nokia.
У той час як HMD Global купила у Microsoft інтелектуальні права на бренд і все, що з цим пов’язано, мобільний підрозділ китайської Foxconn, FIH Mobile придбав виробничі потужності, на яких випускалися телефони Nokia. Загальна сума угоди тоді склала 350 млн доларів США. Згідно з домовленістю, HMD Global розроблятиме, а FIH Mobile виробляти майбутні смартфони під брендом Nokia.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас